Zoek op postcode

U bevindt zich hier:    

Hfinterieurs

7.9 / 10.0
(5 stemmen)
St. Marcusstraat 12
5046DT Tilburg
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0134560432
Website:
51.5736525.082716
5 3.9666666666667 10 7.9
Gemiddelde waardering uit 5 stemmen

Vraag direct offerte aan

Kenmerken

Kenmerken:
Keukens

Reviews

Plaats een review
|
alles behalve een 10
als ik de recensies lees hebben ze wel veel 10en. met alle respect. daar heb ik mijn bedenkingen bij!!!!!! (zeker als je bij minpunten wel erg vaak de zelfde tekst leest) ze krijgen van mij nog geen 3. wat een waardeloze communicatie en opmerkingen. echt een rare kerel. zelden zo te woord gestaan. ben erg blij dat ik de offerte niet heb laten door gaan.
zoals bij andere recensies bij de minpunten staat... geen gevonden. maar ik heb de offerte ontvangen.
offerte wel veel te duur (€3000,- duurder als een gelijkwaardig bedrijf) slechte omschrijving van het product in de offerte (toch een keuken van (€17.000Euro) bij het doorvragen over zijn aanbieding kregen we een grote mond.
Waardering:
1.0 2.0
|
slechte communicatie
Zijn werk is redelijk te noemen, zeker niet het beste wat ik ooit heb laten maken (tv meubel). Blijkbaar had Henk het ook niet zelf gemaakt. Maar zijn communicatie vindt ik echt niet door de beugel kunnen. Voor mij geen 2e keer meer.
Waardering:
2.0 4.0
|
Goed werk geleverd.
HFI heeft bij mijn tante de keuken verstelbaar gemaakt nadat ze in de rolstoel kwam. Goede uitleg,rustige werkers,fijne lui. Wil ze bij deze graag aanbevelen.
Humor en een goed gesprek tijdens de koffie.
Niets aan te merken.
Waardering:
5.0 10.0
|
Super gedaan.
De mensen van HFI hebben bij mijn baas de nieuwe dierenkliniek ingericht. Super mooi geworden,een echt constante kwaliteit overal doorgevoerd tot in de puntjes.Strak design,mooie kleuren en degelijke uitstraling,net wat we nodig hadden. Top bedrijf.
Prima afspraken,komen op tijd,goede communicatie en bescheiden vakmensen. Alles schoon opgeleverd en absoluut geen overlast gehad.
Geen gevonden.
Waardering:
5.0 10.0
|
Niks beter te wensen
De lui van HFI hebben meer dan prima werk verricht bij het plaatsen van de keuken. Eerst kwam Henk langs,en die had vlot advies en een schets klaar.De offerte ontvangen met 3D tekeningen en uitleg. De opdracht was vlug gegeven,werk is prima,meer dan prima,en alles werkend opgeleverd.Zelfs een onderhouds advies meegekregen.Super,geen andere mening.
Correct,op tijd en prima werk.Denken mee en beleefd.
Niks aan te merken.
Waardering:
5.0 10.0
|
Geweldig.
Kortsluiting in de vaatwasser,en blad verbrand. Verzekering gebeld,en HFI gebeld. Na goedkeuring van offerte heeft HFI de keuken hersteld,blad en vaatwasser vervangen. Daarbij alles na gesteld en nagekeken,keuken was weer als nieuw.
Goede uitleg van wat en wanneer,werking vaatwasser. Alles opgeruimd,schoongemaakt en rommel meegenomen.
Waardering:
5.0 10.0
|
Toffe lui
Samen met zijn maat heeft Henk bij ons de winkel aangepast zonder overlast of lawaai. Alle wensen zijn vervuld zeg maar,geen problemen ondervonden.
Komen op tijd,werken goed en secuur.
Geen gevonden.
Waardering:
5.0 10.0
|
Aanrader
De beste man heeft mijn ouders blij gemaakt door de herinrichting van hun bungalow,waarbij hij alle extra werk ook deed zonder gedoe. Goed interieuradvies gehad van zijn styliste,en uitvoering boven verwachting. Ga zo door HFInterieurs,je bent een verademing.
Luisterend oor,prijs/kwaliteit heel goed. Goede uitleg van de tekeningen en mogelijkheden. Styliste deed prima werk,en hij voelt dit perfect aan.
Waardering:
4.0 8.0
|
Goede keus vakman
Heeft op ons verzoek de badkamer aangepast die een beetje oubollig was. We zijn zeer content met het nieuwe meubel en kast,veel bergruimte. Aansluiten en afwerken werd ook door hun gedaan,alles werkte toen ze gingen. Goede afspraken kunnen maken. Zeker de moeite waard om mee te praten.
Kwam op tijd,geen haastwerk,rookte niet,en beleefd.
Niks gevonden tot nog toe.
Waardering:
4.0 8.0
|
Prima
Prima bedrijf om je meubels te laten maken. Net een nieuwe keuken laten maken door ze,precies wat we bedoelden. Na de Pasen doen we de bijkeuken met ze,aanrader.
Alles.! Communicatie was perfect. Doen we zeker nog meer met hun.
Waardering:
4.0 8.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Allround International M. Goewie(8.2/10.0)0.4km
Tilburg - Van Hogendorpstraat 133
 
 
Remco Verschuren Montagewerken(8.8/10.0)0.7km
Tilburg - Ringbaan Oost 7-06
 
 
Pols Interieurbouw(7.2/10.0)1.4km
Tilburg - Beethovenlaan 301
 
 
Interlijn Interieurwerken(5.0/10.0)1.4km
Tilburg - Lovensestraat 2B
 
 
Timmerman v.d. Wier(8.0/10.0)1.5km
Tilburg - Pijlijserstraat 98
 
 

Plaatsen in de buurt

Berkel-Enschot - Biest-Houtakker - Biezenmortel - Goirle - Hilvarenbeek - Kaatsheuvel - Loon Op Zand - Moergestel - Oisterwijk - Udenhout
Interieurbouw.org is onderdeel van Xind-Media - Privacy verklaring - FAQ - Aanmelden - Contact